philips hue
Nyheter

Oändliga belysningsmöjligheter med Philips Hue

innlagg

Belysningen är en stor och viktig del i våra hem. Utan rätt belysning i hemmet kan det komma att kännas mindre hemtrevligt. Fel sorts belysning kan även göra det svårare för dig att hålla koncentrationen när du arbetar i ditt hem. I allra värsta fall skulle det kunna påverka din hälsa negativt. Du kan slippa alla dessa problem genom att se till att installera ett smart och anpassningsbart belysningssystem i ditt hem. Philips Hue har precis det du behöver för att få till den perfekta belysningen hemma.

Anpassningsbart och smidigt system

Men varför ska man välja just Philips Hue? Philips Hue-produkterna är kända för sin höga kvalitet, men de är även kända för hur anpassningsbara de är. Philips Hue lamporna styrs snabbt och enkelt med hjälp av en enhet som kallas Bridge. Med din Bridge kan du styra mängder av Philips Hue lampor, som till exempel de lampor som medföljer i ett Philips Hue starter kit. Ett sådant start kit innehåller bland annat en Bridge och ett par Hue-lampor. Philips Hue starter kit är perfekt för dig som vill testa ett mer anpassningsbart belysningssystem, men som inte vill byta ut alla dina lampor på en gång.

När du har köpt en Bridge och dina första Hue-lampor kan du börja installera och koppla ihop allt till ett enda smidigt system. Med hjälp av din Bridge och Philips Hue-appen kan du snabbt och enkelt ställa in ditt ljus så att det passar ditt hem perfekt. Något av det bästa med denna typ av system är att du enkelt kan installera fler lampor vid senare tillfällen. Du kan ha uppåt 50 lampor anslutna till samma system. Det är verkligen ett stort plus.

farvelys

Miljontals färger

När du köper Philips Hue-lampor eller ett Philips Hue starter kit kan du ställa in dem så att de ger ett ljus i vilken färg som helst. Med sina 16 miljoner färger är dessa lampor svåra att slå när det kommer till variations- och anpassningsmöjligheter. Med så många olika färger att välja mellan, kan du få till det perfekta stämningsljuset till alla tillfällen. Med rätt färg kan du få ditt hem att kännas riktigt mysigt, festligt eller till och med romantiskt.

Du kan snabbt ändra ljusets färg genom att använda dig av Philips Hue-appen. Detta betyder att du inte ens behöver gå upp ur soffan eller sängen för att byta ljusfärg. Du kan göra det vart som helst och när som helst.

Lätt att ställa in ljusstyrka och temperatur

Med ett smart Philips Hue starter kit är det inte bara enkelt att ställa in ljusets färg. Det är även superenkelt att ställa in temperaturen och ljusstyrkan. Behöver du ett starkare ljus när du städar för att kunna se smutsen bättre? Då kan du alltid höja ljusstyrkan så att det efterliknar dagsljus. Behöver du ett mer avslappnande ljus för att kunna slappna av ordentligt efter en lång dag på jobbet? Då kan du alltid dra ner ljusstyrkan för att få till ett mer avslappnande och lugnande ljus. Om du aldrig har testat Philips Hue-produkter tidigare ska du helt klart skaffa ett Philips Hue starter kit till att börja med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.