Nyheter

Köp snygga bambumöbler från Tine K Home

Möbler i bambu har blivit allt mer populärt och idag finns det många återförsäljare av detta. En av de första och även en av de bästa, det är Tine K Home! Det är något speciellt med Tine K bambu möbler. Om du vill se sortimentet av dessa möbler i bambu, kolla då in https://www.tinekhome.com/en/. Alla möbler i bambu hos dem, de är handgjorda. Det i familjeägda verkstäder i Saigon-regionen.

Tine K bambu möbler passar bra att ha som trädgårdsmöbler ute, så väl som att du kan inreda inne med dem. Bambu är ett material som är tåligt så väl som det är snyggt att se på!

Välj bland olika sorters bambumöbler

När det gäller Tine K bambu möbler, så finns det en hel del olika sådana. En populär favorit hos många, det är bambusoffan. Sedan finns det även andra snygga möbler i bambu. Bland annat sköna solsängar och fåtöljer. Det finns även snygga bord, smarta bänkar och pallar i bambu. Du hittar även sköna lounge möbler i detta material.

Ta hand om dina bambumöbler

Även om bambu är ett hållbart och bra material, så gäller det att sköta om dina Tine K bambu möbler! Det så att de ska hålla i många år framöver. Du kan torka av dem, då och då med en lätt fuktig trasa. Det går även använda ett milt rengöringsmedel. Du bör se till att hålla möblerna så torra du kan. Om dina möbler står ute, så kan de få en patina och bli lite gråa i tonen.

Om du ska vinterförvara dina bambumöbler, se till då att ställa dem i ett skyddat läge. Samt se till att det finns en god ventilation och är torrt. Om du skulle få mögel på dina Tine K bambu möbler så är det ingen fara. Det går lätt att ta bort. Du bara sköljer av dem, det med ljummet vatten, sedan tvättar du dem med ett milt rengöringsmedel. Det finns även särskilda rengöringsmedel för bambu att använda. Sedan kan du olja in dem med en särskild bambuolja.

Satsa på Tine K bambu möbler

Om du ska köpa möbler i bambu, välj då att köpa Tine K bambu möbler. Deras kollektion är av högsta kvalitet samt att de har även en massa olika snygga möbler att välja på. Tine K bambu möbler hittar du hos Tine K Home. Företaget startades i Danmark, 1999, det av Tine Kjeldsen och hennes man Jacob Fossum. Hos dem finns det inte bara snygga möbler i bambu, utan de har även en hel del annat inom inredning. Det gör att du kan kombinera dina bambu möbler med andra snygga detaljer om du vill det.

Dina Tine K bambu möbler kan du välja om du vill ha inne eller ute, eller båda delar. Det finns de möbler som passar bäst ute, samt att det finns de bambu möbler du kan ha inne. Du har allt från snygga bambusoffor till pallar, bord, stolar, hyllor och mycket mer att välja på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.