bambu moblar
Nyheter

Använd mer naturliga material i inredningen


Naturliga material kan göra mycket för hemtrevnaden i ditt hem. Därför ska du testa att använda dig av fler naturmaterial i heminredningen. Duskulle bland annat kunna inreda med tine k bambu möbler, eller kanske byta ut några av dina lackade möbler mot träfärgade möbler. Här i denna artikel får du ett par inspirerande tips på hur du bäst använder dig av fler naturliga material i din inredning.

Obehandlade eller oljade trämöbler

I det moderna hemmet ser man oftast lackade eller målade trämöbler. Om man vill få till en lite mer hemtrevlig känsla i sitt hem, skulle man kunna bryta av lite med ett par obehandlade eller oljade trämöbler i stället. Allt måste inte vara målat. Den naturliga färgen i träet är både vacker och spännande att se på. Skiftningarna och kvistarna gör att naturfärgade trämöbler ser riktigt levande ut. Våga blanda dina målade möbler med naturfärgade trämöbler och kanske till och med ett par tine k bambu möbler. Det kommer helt säkert att göra en stor skillnad.

Bambumöbler från Tine K

Om du vill prova på något annat än trä, skulle du kunna testa att inreda med bambu. Bambu är ett starkt och tåligt material som bara blir populärare och populärare med tiden. Därför kommer det hela tiden nya fantastiska bambumöbler på marknaden. Några bambumöbler du ofta kan se på marknaden är tine k bambu möbler. Du kan läsa mer om olika tine k bambu möbler genom att klicka här: https://www.tinekhome.com/en/bamboo-furniture/. Tine k bambu möbler kan fås som både stolar, soffor, fåtöljer och bord. Det finns alltså riktigt många olika bambumöbler att välja mellan.

Bambumöblerna passar perfekt i vardagsrummet, men även i uterummet, på altanen eller balkongen. När du sitter i en möbel gjord av bambu, kan du drömma dig bort till ett soligt och varmt tropiskt land.

bambu

Flätade korgar

Något som passar riktigt bra ihop med tine k bambu möbler är korgar flätade av till exempel gräs, vass eller liknande. Flätade korgar kan fås i en rad olika storlekar och former, och kan användas till flera olika saker. En stor flätad korg skulle till exempel kunna användas som tvättkorg. Små flätade korgar kan användas som förvaringsutrymmen.

Flätade korgar är otroligt vackra med sina naturliga färger. Med några av dessa placerade runt om i ditt hem, kommer det genast att kännas mycket mer hemtrevligt. Flätade korgar brukar vara ganska billiga och lätta att få tag på. Därför är de några av de allra bästa inredningsdetaljerna för dig som vill inreda med fler naturmaterial.

Sten

Sten är ännu ett otroligt vackert och hållbart naturmaterial. En fördel med sten är att det kan fås i så många olika färger och texturer. Slipad sten har en riktigt slät finish, medan oslipad sten har en lite grövre, strävare och mattare textur.

Sten kan användas till mycket. Man kan till exempel bygga ett robust utomhusbord av rejäla stenblock. Bänkar är något annat som många väljer att bygga av sten. Inomhus skulle du kunna använda dig av vackra stenskulpturer. Stenplattor av olika slag kan användas som dekoration eller läggas som en del av golvet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.